Tips & Tricks

NEW - Beautifying Brow Wand

De Beautifying Brow Wand is jouw redder in nood om perfecte wenkbrauwen te creëren. Onze 3-in-1 super styler combineert een driehoekig precisie potlood, een crèmige highlighter en een borstel om je wenkbrauwen te definiëren, verfijnen en te highlighten. Ideaal voor dagelijks gebruik!

bezoek website

Eyebrows on fleek met de Precision Brow Detailer

Gedefinieerde wenkbrauwen zijn meer dan in op dit moment. Dankzij Brow by Mii's Precision Brow Detailer creëer je nu gemakkelijk ook zelf de ideale wenkbrauw voor jouw gezicht.

Stap 1. Begin met een zo recht mogelijk lijntje te tekenen op de onderste wenkbrauwlijn. Kleur nadien langzaamaan de wenkbrauwtjes in, van beneden naar boven, op die manier vermijd je harde lijnen en zorg je voor een natuurlijk effect.

Stap 2. Indien je voor een 'sterke wenkbrauwlook' wil gaan, kan je ook zachtjes de bovenste wenkbrauwlijn gaan tekenen.

Stap 3. Gebruik om af te werken het Conceal & Contour Duo om te highlighten onder de wenkbrauwboog en te concealen boven de wenkbrauw. Wil je dat je wenkbrauwtjes de hele dag op zijn plaats blijven? Gebruik dan als finishing touch de Finishing Brow Gel.

& You're ready to go!

bezoek website

NEW - Brow Sculptor


Brow Bar Concept by Mii

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat. Word jij een Brow by Mii experte?

download pdf

Een uniek "Brow Bar Concept"!

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat …

Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht.

Brow by Mii @ Cosmopolitan


bezoek website