About

Iedere vrouw is mooi op haar manier, het gaat er gewoon om dat je jouw eigen schoonheid ontdekt, je sterkste punten achterhaalt en ze naar voren brengt. Wie er goed uitziet, voelt zich bovendien ook beter en heeft meer zelfvertrouwen.

Mii laat je zien hoe je make-up kunt gebruiken als een middel om je fantastisch te voelen. Je opmaken is namelijk niet zo moeilijk als je denkt. Je moet alleen de juiste producten en de juiste technieken gebruiken. Een mooie make-up betekent dat je de juiste kleuren op de juiste plaats aanbrengt, eenvoudig en natuurlijk zodat het gezicht opvalt en niet de make-up.


EMMY MATTAN

Emmy Mattan, de drijvende kracht achter Mii voor de Benelux, heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de distributie van cosmetica, waaronder bij Givenchy & Rituals. In 2011, ging ze van start met een eigen zaak. Ze gaf op freelance basis trainingen bij een aantal gerenommeerde make-up merken.

De passie voor make-up, schoonheid & perfectie, leidden eind 2014 tot de lancering van 'Mii' op de Benelux markt. De doelstelling is dan ook een concept met goed uitgezochte kwalitatieve producten aanbieden, garant staan voor een persoonlijke aanpak en professionele support aanbieden aan haar klanten.

Samen maken we van Mii een succesverhaal in uw zaak!“Je hebt slechts dertig seconden om een goede indruk te maken!”

Emmy Mattan

Team